Events

Club Junx Ft. Daniel Sanchez & Anna Bohle (live)

De 25ste van Maart barst opnieuw het geweld los in de vuigste tent in Utrecht. Club junx komt in Maart keihard door met een headliner van internationale klasse!

Afgeladen en schreeuwend om meer, verlieten de laatste gasten het toneel op de laatste artist special met Kabale und Liebe. Nu weten we weer gehoor te gaan geven aan het brandende verlangen van onze gasten. Dit keer is het dubbel prijs, Daniel Sanchez & Anna Bohle staan in de spot light van deze editie.

Daniel Sanchez, de uitgesproken headliner van de avond is een serieuze artiest met internationale ambitie. Zijn Record label “Bla Bla” vormt een solide basis voor hits van onder andere Olene Kadar hit “Clap your hands” en zijn internationale hit samen met Kabale und Liebe “mumbling yeah” die o.a. van Loco Dice & Marco Carola een remix kreeg. Vorig jaar was hij naast zijn vaste avond in de Amsterdamse studio 80 ook te zien in het zon overgoten Amsterdamse bos op “A Day At The Park” en draaide maar liefst drie keer met de Duitse legende Karotte B2B op Awakenings, Koninginnedag en een 6 uur set in de studio 80. Dit jaar staan er weer hele grote gigs in het verschiet, op maandag 21 Maart is bekend gemaakt dat Daniel Sanchez debuteert op Neerlands grootste internationaal event in de Amsterdamse Arena, Sensation. In de aantocht van de zomer hebben wij een sneak peak in het programma van Sanchez in de Poema tijdens Club Junx!

Anna Bohle is het gescoute talent van 2011, niet een DJ maar een live artiest die heel wat indrukwekkende producties heeft staan. Onlangs toegevoegd aan de het rooster van Earth Bookings maakt Anna zich op voor een mooi jaar. Eerder was een noemenswaardige gig “Bla Bla`s Label showcase” op het ADE te Amsterdam. We kunnen nog heel wat van hem gaan verwachten de komende jaren maar eerst komt hij Utrecht rocken.

Onno Splinter & Neno Cortes zijn Club Junx resident van de eerste rang. Zij zullen de eerste platen van de avond draaien en verzorgen de ambiance die Club Junx zo speciaal maakt. Binnenkort kunnen we hun verwachten in de nog aan te kondigen edities die in de planning staan.

Beaumont Livingstone aka Mc Roga host de avond op klassieke wijze en zijn kenmerkende manier van presenteren kenmerkt de avond telkens opnieuw.

Ook willen wij graag de bezoekers er op attenderen dat er een legitimatie plicht geld wat inhoud dat alle bezoekers zich moeten kunnen legitimeren.

Haal je tickets nu via www.clubjunx.com, en alle Free Record Shop en Van Leest winkels voor slechts 10,- euro.

Club Junx – Not because you want to, because you need to!

Overige info

Naam evenement: Club Junx Ft. Daniel Sanchez & Anna Bohle (live)
Datum: vrijdag 25 Maart
Tijd: 23:00–06:00 uur
Locatie: Club Poema, Drieharingstraat 22, Utrecht
Line-up: Daniel Sanchez,Anna Bohle (live),Neno Cortes, Onno Splinter , Beaumont Livingstone aka Mc Roga

Minimumleeftijd: 18 jaar
Deurprijs: 10 euro
Voorverkoop Via www.clubjunx.com ,Free Record shop en van Leest winkels Ticketscript Organisatie ID Code: 2890| Event ID: 54775 | vvk-link: https://www.ticketscript.com/shop_plus.php?view=order&lnk=12&event_id=54775&org_id=2890
Trailer: n.v.t.
Meer info: http://www.clubjunx.com en http://www.clubpoema.nl

Maikel

maart 21st, 2011

No comments