Events

Latin Lovers – Panama Amsterdam 1 Mei

LATIN LOVERS LOVES AMSTERDAM TO THE MAX! Het is weer mei en dus leggen alle vogeltjes…nee dan is Latin Lovers weer in Panama! Op zaterdag 1 mei zet het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland alle palmbomen en kokosnoten voor de deur van de club en mogen alle eerste 100 vrouwen gratis naar binnen! Een speciale actie dus van Latin Lovers op deze heerlijke zwoele zaterdagavond…het beloofd weer een kolkende editie te gaan worden want dit keer heeft Latin Lovers weer een heerlijke line up om je vingers bij af te likken: Roog, Baggi Begovic, Chris Rox & Jasper Clash, MC Roga en Cherokee on percussion zullen iedereen laten zweten tot in de holst van de zwoele warme nacht die je tegemoet zult gaan…

Wie er de vorige edities niet bij was, heeft echt iets gemist: De vibe was overal en de sfeer super! Tot nu toe heeft Latin Lovers drie maal flink huisgehouden in Panama en drie keer was de club uitverkocht al om half twee! Dat beloofd was voor Latin Lovers in Panama en al haar fantastische bezoekers! Panama is een van de mooiste clubs die Amsterdam rijk is. Al jaren beheren zij een grote rol in de Nederlandse dance scene. Met een uitgebreid lichtprogramma, een superdik geluidssysteem van Funktion One en een verzonken dansvloer is intimiteit het sleutelwoord. De setting van Panama is ideaal voor Latin Lovers, de club straalt warmte uit en dat is precies wat het concept zoekt. Laat je verrassen door de combinatie van Latin Lovers en Panama!

Heerlijk avondje weer dat de koning van de Housequake Roog weer op bezoekt komt! Hij is totaal verliefd op Latin Lovers en helemaal als het in zijn thuisbasis is: Panama! Verwacht weer een heerlijke latin set van deze alleskunner. 50% van de Housequake formatie is dus maximaal aanwezig en zal iedereen laten schudden met zijn heerlijke latijnse trommeltjes! Wie ook om de hoek komt kijken is Baggi Begovic. Net terug uit Miami en met een doos vol met nieuwe tracks teruggekeerd. Baggi is verliefd op heerlijke tribals en is dus helemaal klaar om de Panama op zijn kop te zetten met een uitmuntende tribalism set! De krachtpatsers met spierballen vol Latin Lovers muziek zijn natuurlijk Chris Rox & Jasper Clash. Deze twee maatjes duiken overal op en zetten iedere Latin Lovers editie weer compleet op zijn kop! Ze zijn geliefd in Panama en dat heeft iedereen in de gaten, want de hakjes vliegen meteen in de hoek van de dansvloer wanneer deze twee heren hun trommels door de Amsterdamse club werpen! Vocaal zit het helemaal goed deze avond, want de mic is in handen van MC Roga en om nog net even dat extra meer Latin Lovers gevoel te geven slaat Cherokee er compleet op los op zijn percussie -en trommelset!
In de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld van de clubzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten. Bij de vorige editie ging het er in de studio heet aan toe en ook deze zaal was de gehele nacht tot de nok gevuld! Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!

Kom dus lekker zaterdag 1 mei naar Latin Lovers in Panama want dit meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft bewezen waarom het ook thuishoort in Amsterdam! Ben jij een van de eerste 100 vrouwen die voor de deur staan om 23.00uur? Dan mag je lekker gratis naar binnen! We zien je daar!

Latin Lovers zaterdag 1 mei 2010

Line-up:                 

Roog, Baggi Begovic, Chris Rox & Jasper Clash, MC Roga, Cherokee on percussion

Studio hosted by Boom Brasil:

DJ Kbca, DJ Nilzon, DJ Anderson Balbino, Percussions by Only To Br@zil

 

Start:                      23:00 uur

Presale:                  € 10,- via www.panama.nl (paylogic) en Primera shops

Entrance:                more

VIP:                        Mail info@panama.nl

 

Maikel

april 20th, 2010

No comments