Nieuws

Vato Gonzalez, MC Tjen, Crew en gasten onterecht in elkaar geslagen!

Vato Gonzalez, MC Tjen, Crew en gasten onterecht in elkaar geslagen!

HARDERWIJK – De bekende DJ Vato Gonzalez, zijn mc MC Tjen, zijn tourmanager en gasten zijn zondagochtend 19 juni op hardhandige wijze door uitsmijters uit discotheek Harders Plaza gezet. De DJ was de afsluitende hoofdact en ging zoals gebruikelijk na afloop van zijn performance backstage nog even wat eten en drinken. Daar trof hij ook een beginnend collega DJ met zijn gasten.

Plotseling verscheen er één van de uitsmijters die de gasten van deze DJ begon te beledigen en vervolgens dreigde de DJ en zijn gasten uit het pand te verwijderen omdat ze geen backstage bandjes/passen hadden.

Omdat ook DJ Vato Gonzalez en zijn crew/gasten niet over dergelijke bandjes beschikten mengde Vato zich in dit gesprek en gaf aan dat hij dan ook verwijderd diende te worden.

De uitsmijter vroeg om assistentie van collega uitsmijters en hoewel zowel Vato Gonzalez als de collega DJ vrijwillig naar buiten wilden vertrekken, werd er plotseling onnodig geweld toegepast om de hoofdact van de avond naar buiten te werken. De tourmanager werd haast gewurgd, Vato zelf werd door een glazen wand geduwd en vervolgens werden de heren met grof geweld buiten gezet.

“De uitsmijter had gewoon de regels moeten volgen en eerst eens moeten informeren bij de eigenaar van de discotheek, alvorens ons zo te behandelen. De pijn en wonden die ik heb, zijn niets vergeleken bij de nekklachten die mijn manager nu heeft”, aldus de aangelagen DJ. “De eigenaar van Harders Plaza is een vriendelijk man, maar wat deze uitsmijter heeft gedaan is ontoelaatbaar”.

Het volledige verhaal van de DJ zelf is te vinden op Tweetdeck (http://www.tweetdeck.com/twitter/vatogonzalez/~BtAHC )

Maikel

juni 19th, 2011

No comments