Over Dirtymusic

Welkom op DirtyMusic.nl! Dirty House? Nee Dirty music…

Welkom op de website waar je alleen maar vette house music tracks vindt! Dagelijks worden hier de nieuwste (en soms de oudste) house tracks gepubliceerd vanuit onder andere Youtube. Wij verzamelen de tracks die wij tegen komen op websites of die we ingezonden krijgen. Het zijn voornamelijk nummers vanuit youtube of sites als soundcloud waar mensen hun zelf gemaakte track op hebben gezet. Ook de welbekende top 40 nummers komen hier terug die weer door de platenmaatschappij zijn geupload op bijvoorbeeld Youtube.

Wie/wat is nou Dirty Music?

DirtyMusic is opgezet vanuit een hobby en interesse voor house music! Als grote fan van Vato Gonzalez begon ik (Maikel) te genieten van deze muziek. Omdat Vato Gonzalez zijn eigen label heeft opgezet; Dirty House kan je dit natuurlijk nooit evenaren. Hierdoor kwam ik er wel achter welke muziek style ik nou echt helemaal briljant vind! Vanuit die opzet is DirtyMusic gemaakt, dezelfde soort style als Dirty House zoeken! Nogmaals; DirtyMusic is geen Dirty House maar gewoon vette house music waar ik en ik hoop alle bezoekers van Dirtymusic.nl van genieten!

House Music

Voor mij is House Music gewoon alles met een vette beat! Natuurlijk heb je ontzettend veel stijlen, soorten en namen hiervoor maar dat vind ik niet ontzettend spannend om te vermelden, het gaat om de muziek! Vergeef me dus als ik soms wat verkeerde stijlen benoem of de plank eens lekker volledig mis sla :).

Have fun @ Dirty Music.nl!